Välkommen

Oavsett väderlek och årstid kan vi erbjuda en uppplevelse till häst utöver det vanliga. Våra trygga och välhanterade hästar tar oss ut i den fina naturen. Skogar, ängar och det öppna jordbrukslandskapet ger omväxling i ridningen och för ögat. Vi har flera mil med fina ridvägar. Hos oss kan du komma och rida året runt. I grupp eller enskilt. På korta och  långa turer. Som nybörjare eller avancerade ryttare. Vi rider mest i naturen, men tränar också på ridbanan för att  utbilda och utveckla hästar och ryttare.
God hästhantering och säkerhet kännetecknar vår verksamhet.  Vår, sommar och höst använder vi våra hästar i arbetet med mjölkkorna och ungdjuren. Vi ser till dem, flyttar eller skiljer ut djur för olika syften och ändamål. Kanske är det några kvigor som ska tas hem i tid inför kalvningen eller en ko som behöver få sina klövar verkade. Hästarna är till stor hjälp när det gäller att driva ihop flocken eller förflytta sig mellan betesmarkerna.

 

(Håll musen över för att pausa, vänsterklicka för att gå till nästa / Hover with mouse to pause, left-click to go to next)